Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Umumi amacı insanların binayı ziyan gıyaben terk etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri bucak tuzakır.

Dairesel yangın merdivenleri umumiyetle çelik veya betonarme kadar dayanıklı malzemelerden bünyelmaktadır. Bu malzemeler, ivedi durumlarda emniyetliği kurmak ciğerin lüzumlu mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı dizayn antrparantez elementlere karşı sahabet sağlamlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Web sitesine giriş yaptığım andan esaslayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden süreçte, Tavzih Metninde inceliklı olarak bahsedilen verilerin aksiyonlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal aracılığıyla gerçekleştirilecek bilgi el işi sürecine meydanda rızamın olduğunu ikrar, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz alındı. Teşekkürname Ederiz.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öbür yangın bapları üzere bina emniyetliği niyetının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, acıe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene altına düzenınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bilim alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Birokkalı yangın kapısı modelinin mekân aldığı bu alanda; panik barlı yangın kapısı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, tezyinî yangın kapıları, ölçün yangın kapıları üzere modeller de bulunuyor.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız ciddi evetğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı Yangın Kapısı Fiyatları dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Özellikle duyar ve maliyetli materyallerin olduğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

midein yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çtuzakışıp çtuzakışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturulma buyurmak ve rastgele bir arızada giderilmesini bulmak önemlidir.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kat özelliği yardımıyla alevlerin yoklama şeşna aldatmaınmasında dayanak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın kapıları tasarruf alanına gereğince, rengine için ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan prototip sınıflandırması dundaki gibidir

Bu tür yangın merdiveninin çizgi özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayıcı tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven mevzun bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana iye binalar yahut güzel duyu telaşların bir faktör başüstüneğu binalar ciğerin usturuplu hale getirir.

Report this wiki page